מצרכים:
• 200 גרם אטריות שעועית
• 400 גרם חזה עוף טחון
• 2 כוסות כוסברה קצוצה דק
• 4 גבעולי בצל ירוק חתוך דק
• 4 בצלים חתוכים דק
• 5 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
• 1 כוס מיץ לימון
• 1 כף סוכר חום
• חצי כפית ממרח צ'ילי שחור
• 3 כפות רוטב סויה
• 1 כפית שמן שומשום
• 1 כף רוטב דגים (נאם פלאא)
• 1 כוס בוטנים קלויים שבורים
• 2 פילפלים חריפים – צ'ילי קטנים
אופן
ההכנה: • בשל את אטריות השעועית עד לקבלת גוון שקוף, סנן את המים ושים בצד.
• חמם ווק גדול והוסף כפית שמן. שפוך לתוכו את חזה העוף וערבב כל הזמן על מנת למנוע היווצרות גוש בשר אחד. הנח בצד.
• טגן בנפרד את הבצל והנח בצד.
• ערבב את כל המרכיבים ותבל בעזרת מיץ הלימון, ממרח הצ'ילי,צ'ילי חריפים קטנים, סוכר, שמן השומשום, רוטב הסויה ורוטב הדגים.
• הגש את הסלט קר.
4 מנות
|