|
מצרכים:
• 3 כפות שמן
• 4 שיני שום כתושות
• 500 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות
• 2 כפות רוטב דגים (נאם פלאא)
• 2 כפות רוטב צדפות
• 2 כפות סוכר
• שמינית כפית פלפל שחור
• 1 כפית קמח תירס עם מעט מים
• 1 כוס אגוזי קשיו קלויים
• 1 בצל חתוך גס
• רבע כוס פלפל אדום חריף
אופן
ההכנה:
• חמם ווק גדול והוסף את השמן, שום, עוף, רוטב הדגים והצדפות, סוכר ופלפל אדום ושחור.
• הגבר את האש לחום גבוה עד שיתאדו הנוזלים. במידה והנוזלים לא מתאדים או שהם דלילים מידי, הוסף עוד קמח תירס עד לקבלת נוזל סמיך.
• הוסף את אגוזי הקשיו ושים את התערובת בקערת הגשה. קשט עם הבצל הירוק.
4
מנות
|